voor Den Bosch, door Den Bosch

Den Bosch is de gezelligste stad van Nederland. En daar zijn wij trots op. Iedereen die je spreekt over Den Bosch zegt dat het een mooie en gezellige stad is. En dat willen we graag zo houden. 

“Als ik een stad in Brabant zou moeten kiezen om te gaan wonen, dan zou het Den Bosch zijn!”

Ons Den Bosch wil het fijne karakter van onze stad laten zien en de stad in kaart brengen. Ons doel? Het meest complete overzicht creëeren van álles wat je in onze stad kunt vinden. Van restaurant tot tandarts en van de Sint Jan tot de autogarage op de hoek.

Bij deze missie hebben we hulp nodig. Van jou, van de buurvrouw en van die fantastische snackbar aan het einde van de straat: wij doen dit samen! Vóór Den Bosch, dóór Den Bosch. Laten we met z’n allen het overzicht zo compleet mogelijk maken, zodat we voortaan weten wat er in onze stad gebeurt.

Wil je weten hoe? Toevoegen, toevoegen, toevoegen. Voeg al jouw favoriete plekken toe. Hebben ze een adres? Dan is alles het mogelijk. Laat weten wat je ervan vindt door te beoordelen en tips te geven, om zo anderen te helpen kiezen. Laten we samen van onze stad genieten. Vanaf nu weet je waar je moet zijn.

het concept

Wij willen van Ons Den Bosch hét nieuwe platform voor de stad maken. Een combinatie van Bezoek Den Bosch, Tripadvisor, Google Maps, Iens en eigen websites: allemaal losse flodders die allemaal ergens goed in zijn. Wij willen dit alles samenbrengen in één systeem en overál goed in zijn. Voor de stad, door de stad. Een ambitieus doel, klopt, maar we hebben het vertrouwen dat dit gaat lukken.

Het gebruik van de website is en blijft gratis. Zowel voor bezoekers als voor ondernemers en organisatoren. Deze laatst genoemden kunnen in de toekomst tegen betaling extra’s toevoegen aan hun pagina, zoals ticketverkoop of reserveringen via hun pagina.

Daarnaast luisteren we heel graag naar de ervaringen van bezoekers en ondernemers. Wij staan altijd open voor feedback! Laat het dus weten als je iets mist, iets anders verwacht had of ideeën voor de website hebt. Dit kan via onze contactpagina

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar enthousiastelingen die mee willen werken aan Ons Den Bosch. Op vrijwillige basis, dat doen we zelf ook. Ben jij ook een liefhebber van de stad en alles wat er te doen is? Meld jezelf aan en we gaan een keer een goede kop koffie drinken! Aanmelden kan ook via de contactpagina.